Nyitólap  ::  Hórusz története  ::  Bemutatkozás  ::  Ezoterika alapfogalmai  ::  Akasha krónika  ::  Asztronumerológia  ::  Kártyajóslás  ::  A Numerológia alapjai   ::  Sorselemzés  ::  Kapcsolat elemzés  ::  Szeretetösztön és szex  ::  Karma

Szerelmi kötésről   ::  A boldogsághormon  ::  Lelki tanácsok  ::  Lelkünk titkai  ::  Átok és rontáslevétel  ::  Szellemlények  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  A jin - jang elmélet  ::  Elérhetőség  ::  Árjegyzék

Hórusz Jósda

   Kártyajóslás

Tudni a jövőt az bölcsesség és hatalom, tegyen rá szert Ön is!

  Jóslások Cigánykártyával - Tarot kártyával és Lenormand kisasszony kártyájával

Sámuel jós Szeretettel Üdvözli Önt!

Jóslásról

A jóslás egyes tévhitekkel ellentétben nem boszorkányság, hanem komoly, felelősségteljes útmutatás, illetve sokszor afféle lelki terápia.

A jóslás alapja a Nagy tudattalanban való olvasás, mely kapcsolatban áll az Akashával mely az univerzum nagykönyvtára, ebben a múltról minden, míg a jövőről *szinte minden. megvan írva.

/a *szinte minden - a jövő egyes részei képlékenyek, csak a keretek fixek, a tartalma rugalmas, azaz bizonyos dolgok általunk alakíthatóak, mindez pl. azt jelenti, hogy a korszakalkotó találmányok tárolódnak, de tovább fejleszthetők/

Mint írtam is, a jövő bizonyos részei képlékenyek - alakíthatóak, ezért a kártyákat nem csak általánosságban lehet és kell kérdezni, hanem célzott kérdéseket is fel lehet nekik tenni.

 Célzott kérdés: pl. mit kell tennie egy cél elérésének érdekében, illetve mit kell tennie, akkor, ha el akar kerülni egy jelenbeli, vagy jövőbeli (a jövő akár holnap is lehet!) problémát, veszteséget.

De ha fontos döntés előtt áll, akkor lehet (szerintem kell is) alkalmazni az un. döntésjátékot, mely bár NEM jóslás, de határozottan és igazul megmutatja, hogy az adott dolgot helyes e tennünk.

Aki kérdez, az hasznos választ is kap, mert a kártyák megmutatják a célhoz vezető utat és azt is, ha a cél még nem érhető el, és az elérésére várni kell vagy az egyszerűen nem az ön útja, így nem teljesül,

Mi történik jósláskor?

Jósláskor nálam reális információt kap (és nem költött mesét, mint sokhelyütt!) melyből megismeri a jövőt és megtudhatja, hogy az adott helyzetben mi a legfontosabb.

Továbbá megtudhatja azt is, hogy az adott cél elérése-, vagy egy esetleges veszteség elkerülése, érdekében Önnek mit kell tennie.

Vagyis, ha jósoltat, akkor megtudhatja azt, hogy egy tett, vagy nem tett, milyen következményekkel jár Önre nézve, így megelőzheti a veszteségeket, a csalódásokat, és elkerülheti a sehova nem vezető utakat is. 

Mert minden tettnek és nem tettnek hatása van a sorsára, az életére (minden hatás kivált egy ellenhatást) mely lehet jó, vagy esetleg rossz is, így tetteivel, vagy nem tetteivel elérheti a vágyott célt is.

De hibás tetteivel, vagy nem tetteivel veszteségeket, problémákat vagy akár karmát (karma = út) is generálhat magának.

 Tehát jó kérdezni és megtudni, hogy bizonyos tettei, vagy nem tettei, milyen eredményt hoznak, illetve milyen következménnyel járnak az Ön számára!

A kártyák tanácsát kérheti az alábbi és még sok egyéb kérdésben:

 - semmi nem sikerül, ahogy Ön szeretné,

 - az egészségi állapota miatt aggódik,

 - gyermekéért és a szeretteiért aggódik,

 - magányos és/vagy új társat szeretne,

 - anyagi nehézségekkel küzd,

 - fontos kérdésekben kell döntenie,

 - lakáscserében gondolkodik,

 - munkahelyet változtatna,

 - üzleti társulás elemzése,

 - munkahelyi problémái vannak,

 - párkapcsolat elemzés,

 - szerelmi jóslás

 - problémás a családi élete,

 - problémás a párkapcsolata,

 - szeretné rendbe hozni a házasságát,

 - hitelt szeretne felvenni,

 - ingatlant vásárolna vagy eladna,

 - szeretné tudni, mit hoz önnek a jövő,

Az alábbi jóskártyákkal állok az Ön rendelkezésére:

Cigánykártya:

A Cigánykártyával való jóslás a legjobb megoldás a napi gondok, problémák, és ezek kimenetelének, valamint az eljövendő fél év várható történéseinek és betegségek előrejelzésére.

Itt rövid intervallumokra is rákérdezhet és részletes választ kaphat: pl. mi vár önre a jövő héten, vagy, hogy alakul a családja, és/vagy a gyermeke utazása, vagy az Ön és a szerettei egészsége.

 A Cigánykártya arra is alkalmas, hogy részletesen megtudja egy távoli személy, jelenét, közeli és távoli jövőjét, valamint az önnel kapcsolatos gondolatait és érzelmeit is.

Ez a kártya párkapcsolatok esetén is megmutatja a valós érzelmeket, ezért alkalmas arra is, hogy a kedvesével kapcsolatos sejtéseiről és kételyeiről is megbizonyosodjon.

Pl. valóban szereti e a kedvese (a jelöltje) mit hoz vele a sors, együtt maradnak e hosszú távon, milyenek lesznek vele a mindennapok, ha összeköltöznek, vagy Önön kívül van e valaki más is az életében, stb.
De megtudhatja kedvesének (jelöltének) a rejtett érzéseit, gondolatait és gondjait is (amiről ő nem akar tudomást venni) így beszélhetnek róla és ezzel megmentheti akár a kapcsolatukat is!

Tarot kártya:

A tarot kártya un. lelki és elemző kártya, mely megmutatja a személyiségének az önmaga előtt is rejtett oldalait - képességek, feladatok, önmagánknak sem bevallott célok, stb.
A tarotot elsősorban útmutatásra, a legfontosabb cselekedetek és feladatok kiválasztására, egy nehéz döntés (pl. vegyen e fel hitelt, beadja e a válópert, stb.) helyes meghozására, továbbá
rövid sors és/vagy párkapcsolat elemzésre,- és csak utolsó sorban használom jóslásra, ugyanis a tarot megmutatja, hogy mit hoz az Önnek ha ezt-, vagy ha azt teszi, illetve azt is, hogy van e közös sorsuk a kedvesével.

A tarot a maga speciális voltával lehetőséget ad arra, hogy ki - ki lemerüljön a lelke mélyére, és ott a kihúzott kártyák jelentése által megtalálja a helyes választ a kérdéseire.

Én elsősorban a Rider (Waite) tarot kártyát és abból is többnyire a nagy arkánumot használom, mely a maga sokrétűségével, illetve sokféle tanácsadási (terápiás is) módjával kiválóan használható.

Ha eljön hozzám és a tarot-t kérdezi, bízhat benne, hogy életének bármely területére nézve is helyes választ és megfelelő segítséget kap!

Angyalkártya:

 Az angyalok - hűséges társaink és barátaink, akik egy életen át láthatatlanul kísérnek, finoman óvnak, védenek és kérés esetén segítenek!

Az angyalkártya egy eszköz mellyel kapcsolatba léphet az angyalokkal, a vele való jóslás egyfajta meditáció, azaz az angyalokkal való meditatív beszélgetés.

Az angyalkártya megfelelő alázat esetén (ne az én döntésem, hanem a sorsé legyen meg!) segít abban, hogy az élet problémái közepette, kérdéseire égi választ, az útjához, az életéhez pedig égi tanácsot kapjon.
Így, a napi útmutatásokkal egyre közelebb kerül hozott útjához és az élete valódi céljához, s közben egyre jobban harmóniába kerül önmagával és a látható és a láthatatlan világgal.
Az angyalkártya segítségével felismerheti mindazt, mely eddig is ott szunnyadt a tudatalattijában, de nem került felszínre, mert nem tudta, vagy nem akarta felismerni, vagy még nem jött el annak az ideje
.
 
Az angyalokkal való kapcsolat az egész életét pozitív irányba terelheti, miközben önvalóját (igazi énjét) is megismeri, és ez - megfelelő alázat esetén - segíti karmikus feladatainak megoldásában is.

Tehát kutassa fel az útját és ismerje meg valódi önmagát, merüljön mélyebbre az életben, az érzéseiben, és meglátja, hogy akkor kezd el valóban élni, ha elkezd az útján járni.

Ez a fajta kártya, illetve a vele való munka, elsősorban azoknak ajánlott, akik hisznek az angyalok létében, keresik a dolgok összefüggéseit és az életük mélyebb értelmét!

Az angyalokkal való beszélgetésre külön fel kell készülnöm, ezért bejelentkezéskor kérem jelezze, hogy Ön az angyalokkal kíván "beszélgetni"!

Lenormand kisasszony kártyája:

 A Lenormand kártya, bár egy általános és széleskörű jóskártya, de ez a cigánykártyával ellentétben elsősorban a sors, és az élet lényeges történéseit mutatja meg.

Ez a kártya arról híres, hogy anno a névadója - Lenormand kisasszony - megjósolta vele Napóleon bukását, ezért kiutasították Párizsból... nos, mint tudjuk, a történelem öt igazolta!

A Lenormand kártya az élet lényeges történéseinek: pl. a sors, az anyagi helyzet, a munkahely, a vállalkozás, vagy a párkapcsolat jövőbeli alakulásának kifürkészésére kiváló.

De a Lenormand kártyával vizsgálhatjuk két ember kapcsolatának alakulását, megtudhatjuk az álmok jelentését, és kielemezhetjük az Önnel és/vagy a szeretteivel való történéseket is.

Továbbá használhatjuk konkrét kérdések esetén is - pl.: milyen következményekkel jár ha ezt, vagy ha azt teszi: mit kell tennie, hogy visszanyerje az egészségét, vagy hogy legyen munkája, pénze, stb.

Végezetül annyit, hogy a jövő kémlelése, kérdezése, hogy mit hoz a holnap és a célok elérhetőek e, vagy bizonyos események elkerülhetők e, ha igen, akkor mit kell azért tenni,

illetve a mélyebben gondolkodók kérdései: miért történt velem ez, vagy az, mit kell az adott eseményből megtanulnom, egyidős az emberiséggel.

Egykor a királyok, és hadvezérek csak a jósok megkérdezése után hoztak döntést, és indultak csatába, de pl. az ókori görögöknél (Delphoi jósda) a társadalom minden rétege kikérte a jósok tanácsát.

De voltak korok (középkor) amikor a jóslás boszorkányságnak számított (inkvizíció) majd jött a materiális időszak (szocializmus) mikor a hatalom szerint csak az anyag létezett, ám a jóslás fennmaradt.

És végül itt vannak napjaink, amikor is a jóslás és a spiritualitás egyre elfogadottabb, és kormányok, politikusok, üzletemberek, sőt a rendőrség is gyakran kéri a jósok és látók tanácsait.

Ha gondja van, vagy elakadt és nem tud dönteni, vagy felszeretne készülni és tudni szeretné, hogy mit hoz a jövő, és tudni szeretné a valóságot, akkor jöjjön el hozzám és kérdezzen bátran Ön is!

Ha megkeres és kérdez, akkor tőlem a valóságot hallja, én egyesekkel ellentétben nem költök Önnek mesét, sem olyat amit titkon hallani szeretne, sem olyat amiért újra meg kell, hogy keressen!

Tehát keressen meg és kérdezzen bátran Ön is, hiszen tudni a jövőt, nem bátorság, hanem intelligencia és előrelátás kérdése!

Bejelentkezés: E mailben

Elérhetőség:1181 Budapest, Havanna u.

Várom Önt szeretettel a jósdában!

Bejelentkezés: +36-20-344-17422

A Hórusz Jósda Budapesten működik!

 << tovább >>