Nyitólap  ::  Üdvözlet  ::  Hórusz története  ::  Bemutatkozás  ::  Kártyajóslás   ::  Asztronumerológia ::  A Numerológia alapjai   ::  Sorselemzés  ::  Számmisztika tanfolyam  ::  Kapcsolat elemzés  ::  Árjegyzék

Szerelmi kötésről  ::  Lelki tanácsok  ::  Gyógyítás  ::  A karma törvénye  ::  Átokról és rontásról  ::  Szellemlények elküldése  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  Elérhetőség  ::  Karma

Hórusz Jósda
 

Sorselemzés a Vízöntőkor Számmisztikájával

 

Sorskerék, pentagrammal

 Gondolatébresztő

"Ki vagy, mi vagy, mivé leszel, s kinek a szavára cselekszel?
Míg ezt ki nem deríted, por vagy, s az is leszel!"

(Csokonai)

 

Amit a Sorselemzés adhat Önnek:

Megismerheti önmagát, megtudhatja hogy mik az erősségei és a gyengeségei, továbbá azt is,

hogy milyen rejtett képességeket hozott magával és ezeken, hogyan hasznosíthatja.

Megtudhatja, hogy ön miként viszonyul az érzelmekhez és a párkapcsolathoz.

 Megismerheti lelki beállítottságát és megtudhatja, hogy benső erői, mire és hova törekednek.

Megismerheti betegséghajlamait és megtudhatja, hogy miként kerülheti el azokat.

Megtudhatja hogy ön mire született - vagyis, milyen sorsfeladatot hozott magával.

De megtudhatja azt is, hogy mely számok jelképezte emberekkel tud jól együttműködni.

Valamint azt is, hogy mely számok jelképezte emberekkel lehet sikeres a párkapcsolata.

Továbbá azt, hogy az életfa mely útjait járja jelen életében, és azt, hogy hol és mikor élt Ön az  előző életében.

Sorselemzés minta megtekintéséhez kattintson ide

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

Sorselemzés megrendelése

 

A Vízöntőkor Számmisztikája:

A Vízöntőkor számmisztikája egy 6 elemes váz, melynek részei: Nagy szellemkép - Lélekkép - Testkép - Összkép - Potenciál négyszög - Életfa

Ez a váz melyet együtt, illetve Sorselemzéskor csak a vízöntőkor számmisztikája használ, megmutatja az egyén sorsát, képességeit, erősségeit, gyengeségeit és a mire valóságát.

Valamint útmutatást és segítséget nyújt a magával hozott feladatok elvégzéséhez, továbbá passzív és a blokkolt erőinek felébresztéséhez, aktiválásához.

Továbbá a módszer segítségével ön megtudhatja azt is, hogy éppen minek van itt az ideje - és mikor, minek jön el az ideje - az életében.

A vízöntőkor számmisztikája egy 6 elemes vázat használó Sorselemzési módszer, mely a klasszikus számmisztikából alakult ki a múlt században.

 A kialakulás akképpen ment végbe, hogy az évezredeken át, médiumokon keresztül részletekben a földre jövő információkat, egy svájci médium összefoglalta.

Ez a médium Fritz Guggisberg (1918 - 1985) - volt, ő felismerte azt, hogy a több ezeréves számmisztikai módszerek már nem felelnek meg az állandóan fejlődő vízöntőkornak.

Munkájában kulcs szerepet kapott, az, hogy Sorselemzés alkalmával, a számok segítségével ne csak a tudatban lévő személyiségvonásokat, hanem a tudat mélyén található, rejtett

és/vagy blokkolt képességeket is feltárhassuk. Guggisberg mindezeket figyelembe véve kidolgozta, a vízöntőkor számmisztikája néven ismert 6 elemes vázat használó Sorselemzést.

Ezt a módszert - azaz a 6 elemes vázat - együttesen csak a vízöntőkor számmisztikája, vagyis az ezzel készülő elemzések - Sorselemzés, személyiségelemzés - használják.

Mivel a Vízöntőkor Számmisztikája módszerrel kapcsolatosan, 1985-óta nem jött üzenet a földre, ezért a Fritz Guggisberg által kidolgozott módszert véglegesnek tekinthetjük.

A sorselemzés alkalmával használt számmisztika - 6 elemes váza, kissé részletesebben:

1, Nagy szellemkép: az egyén spirituális érésnek időpontját, szellemi irányultságát, valamint aktív és passzív erőit mutatja, melyek meghatározzák érdeklődésének irányát a földi életben.

2, Lélekkép: az egyén lelki és érzelmi életét, egójának fejlettségét, vágyait valamint szellemi - tanulási képességeit, illetve a magasabb szférákkal - Akasha - való kapcsolatát mutatja. 

3, Testkép: megmutatja az egyén testi erőinek irányultságát, valamint azt, hogy az itt található aktív erőit kiaknázva, hogyan juthat előre, mire viheti a földi - materiális világban.

4, Összkép: ez az egyén személyes tulajdonságait, küldetését, társadalmi, egyéni és családi feladatait, valamint a feladatokhoz kapott segítő erőket mutatja, továbbá  feltárja passzív erőit,

és a hozott betegséghajlamait. Majd megmutatja, hogy  passzív erőinek aktiválásával milyen eredményeket érhet el, illetve, azt hogy betegséghajlamainak kialakulását hogyan mérsékelheti. 

 5, Potenciál négyszög: a négyzet számai (melyeket a születés időpontja határoz meg) megmutatják, a személyes tulajdonságokat, adottságokat - képességet és feladatokat.

6, Életfa: ez mutatja a kapott (magával hozott) utat - utakat, az út tudat alatt való megjelenésének-, és az úton járásnak a tudatos idejét, továbbá az úton járást segítő nemes köveket.

Jól látható, hogy a vízöntőkor számmisztikájával készített Sorselemzés egy részletes, szinte mindenre kiterjedő elemzési módszer, mely segíti az egyént sorsának

megismerésében, alakításában, illetve az arra való felkészülésben, továbbá az önismeretben és az önfejlesztésben, valamint  a hozott betegség hajlamok elkerülésében is.

 A Vízöntőkor Számmisztikájával végzett Sorselemzés, gyermekek estén is nagyon hasznos, ugyanis megkönnyíti a gyermek nevelését, akképpen, hogy feltárja annak személyiségét.

Továbbá feltárja a gyermek aktív és passzív képességeit, és ezzel segíti a szülőt a nevelésben és abban, hogy a gyermek a későbbiek folyamán a neki megfelelő pályát válassza. 

Ezáltal a gyermek sikeresebb lehet és könnyebben, jobban boldogulhat az életben, továbbá harmóniába kerülhet önmagával és a sorsával.

Megrendelem

Minta elemzés megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

A Vízöntőkor Számmisztikája és a Numerológia

A Vízöntőkor számmisztikája a Numerológiához (klasszikus számmisztikához) viszonyítva egy kevésbé ismert módszer, ami nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne.

A Vízöntőkor számmisztikája és a Numerológia (klasszikus számmisztika) hasonló, de más és más módszer, de ez nem zárja ki az együtt történő eredményes használatot.

Közös bennük, hogy mindkét módszer az egyén név és születési számaival dolgozik, viszont a vízöntőkor számmisztikájának előnye az, hogy az egyén rejtett erőit és képességeit is megmutatja,

így nemcsak önismeretet ad, hanem segít az ön- és a személyiségfejlesztésben is. Én általában ötvözöm a két módszert, és a klasszikus Numerológiát önmagában csak rövidebb elemzések alakalmával -

pl. párkapcsolat elemzés, valamint év elemzés, illetve, bizonyos dolgok kivitelezésére legalkalmasabb időpont megállapítására használom.

A vízöntőkor számmisztikája és a Numerológia külön - külön is egy átfogó képet ad az egyénről, és annak sorsáról.

De az általam használt módszerrel (a két módszer ötvözése) készített Sorselemzés egy igazán átfogó művet kapunk az egyénről, és annak sorsáról.

Vízöntőkor Számmisztikája tanfolyam

Rendeljen Sorselemzést Ön is!

A sorselemzésből megtudhatja, hogy mit üzen önnek a múlt, a jelen és mit hozhat a jövő,
Ha nem tetszik a sorsa, (
sors = karma = út ~ életfeladat) ha nem tetszik, hogy mit mutat a jövő, változtathat a sorsán, hogy az úgy alakuljon, ahogy ön szeretné!

Ha szeretné megismerni önmagát, szeretné tudni az útját és azt is, hogy milyen munkát kellene végeznie, akkor a sorselemzés segít, megértést, megkönnyebbülést, elfogadást és lelki békét hozhat Önnek, mert megérti, hogy szinte bármin tud változtatni.

Ugyanis a lehetőségek kulcsa az ön kezében van, így ha Ön változik, az élete is megváltozik, mert egyszerűen így működik a világ!

Tehát a sorselemzés által megismerheti önmagát és az erősségeit, így sikeresebb lehet.

Megtudhatja az útját, és a mire valóságát, de megtudhatja, azt is, hogy az életében mikor és minek van/lesz itt az ideje, továbbá megismerheti az életének a jelentős és a sorsfordító éveit is, így Ön felkészülhet a jövőre.

Csak Önön múlik az, hogy az erősségeire épít, vagy a gyengeségeit rejtegeti.
A
sorselemzés egy út a sikeresebb és boldogabb élethez, induljon el rajta ön is!

 Megrendelem

Sorselemzés minta megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

A Hórusz Jósda Budapesten működik, de a sorselemzés írásban is megrendelhető!

Megosztás

Elérhetőség:1181 Budapest, Havanna u.

Bejelentkezés: +36-20-344-17422

 Kérdezne az elemzésről?

   - kattintson ide

     << tovább >>