Nyitólap  ::  Hórusz története :::  Bemutatkozás  ::  Az ezoterika alapfogalmai  ::  Akasha krónika  ::  Kártyajóslás  ::  Asztronumerológia  ::  A Numerológia alapjai  ::  Sorselemzés  ::  Kapcsolat elemzés  ::  Szeretetösztön és szex ::  Gyógyítás

Szerelmi kötésről  ::  A boldogsághormon hatása  ::  Lelki tanácsok  ::  Lelkünk titkai  ::  Átok és rontáslevétel  ::  Szellemlények  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  Karma  :   Jin - jang elmélet  ::  Elérhetőség

Hórusz Jósda

 Párkapcsolat elemzés a születési számok alapján

Párkapcsolat elemzés

Párkapcsolat elemzés, hogy boldogabb legyen a kapcsolata, és jobban működjön a házassága

 

Az emberi kapcsolatokról

Az emberi kapcsolatok legnagyobb akadálya az hogy, nem értjük sem saját, sem mások viselkedésének mozgató rugóit.

Nem vagyunk tudatában azoknak az alapvető okoknak, melyek emberi konfliktusaink gyökerét képezik.

Ez párkapcsolati csalódásokhoz, éles vitákhoz, nem megfelelő munkakörökhöz, vagy rossz üzleti társuláshoz vezet!

 

Párkapcsolat elemzés:

Ismeri önmagát, ismeri a kedvesét?

Ugye Ön is azt szeretné, hogy kedvesével a kapcsolata hosszútávon is működjön, és ne csak a mának szóljon?

Mindebben segít a kapcsolatelemzés, mely feltárja az esetleges buktatókat, de megmutatja a kapcsolat erősségeit is.

Az elemzés segít, hogy elkerülje a viharos, veszekedésekkel tarkított viszonyokat, a se veled - se nélküled kapcsolatokat.

A divatos szerelmi kötés helyett is az elemzést ajánlom, mert időben jelzi a kapcsolatban lévő problémákat, így azok megoldhatók!

Ha viszont a másik mindenképpen menni akar, akkor nem szabad magunkhoz kötni, hanem el kell őt engedni.

A kapcsolatelemzéssel még szakítás esetén is nyerhet, mert megtudhatja, mi volt a valós oka a kapcsolat "halálának"!

Készítessen kapcsolatelemzést Ön is!

Bejelentkezés: 06-20-344-1742

Párkapcsolat elemzés Lenormand kártyával:

A kapcsolatelemzés egyik módja a kártyákkal (Lenormand vagy Tarot kártya) való elemzés.

A Lenormand kártyával történő elemzés során a lapok megmutatják, hogy a kapcsolatuk biztos alapokon nyugszik e,  vagy csak a mának szól.

Megmutatják azt is, hogy a párok közül ki milyen módon (szinten) kötődik a másikhoz - barátság, szeretet, vagy szerelem.

 De megmutatják azt is, hogy a kapcsolatban van e valakinek ki nem mondott gondja, problémája - ezek az elfojtott konfliktusok.

A ki nem mondott gondokból, problémákból elfojtott konfliktusok lesznek, melyek előbb - utóbb a párkapcsolat végét okozzák.

Ám ha Ön tudatában van az un. rejtett problémáknak, a gondokat megbeszélhetik, és ki - ki változtathat, így egy kis munkával *megmenthető a párkapcsolat!

*Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy napjainkban nem dívat küzdeni egy párkapcsolatér, egyszerűbb a szakítás, a válás, hiszen kinek - kinek könnyen jön "másik" személy az életébe.

De azt a tényt már kevesen ismerik, hogy a kapcsolat fel nem dolgozott, meg nem oldott problémái a következő kapcsolatban is visszaköszönnek és karmaként követnek bennünket!

Párkapcsolat elemzés Tarot kártyával:

A Kapcsolatjáték:

A kapcsolatjátékot csak az egyik fél "játssza", s ez megmutatja a kapcsolat jelenlegi helyzetét.

 Valamint azt, hogy a kapcsolaton belül - tudati és érzelmi szinten - miként állnak egymáshoz a partnerek.

Továbbá azt, hogy gondolataiktól és érzéseiktől függetlenül a partnerek - kifelé - azaz a másiknak mit mutatnak.

De a kapcsolatjáték módszerével az is kiderül, ha a partnerek valamelyike, egy másik személy iránt érdeklődik, vagy netán már egy másik személy be is lépett az életébe.

Könnyen belátható az, ha a partnerek szerepet játszanak, azaz mást mutatnak, mint amit gondolnak, vagy éreznek, az előbb - utóbb a kapcsolat végét okozza.

Ha viszont tudatában vannak a rejtett problémáknak, és őszinték egymáshoz, akkor a gondokat megbeszélhetik, és változtathatnak, így megmenthető a párkapcsolatuk!

A Társjáték:

"Társjáték" esetén a kártyák az alábbiakat mutatják: 1, ahogy a partnerek egymást látják, 2, ahogy önmagukat látják, 3, ahogy a kapcsolatukat látják.

Párkapcsolati problémák esetén, a fenti egyszerűnek tűnő módszerrel - melyet a szakirodalom tisztító tűznek is nevez - komoly eredményeket lehet elérni!

  Ugyanis a társjáték módszere nagyon mélyre "temetett" problémákat is felszínre hozhat.

Csupán érdekességként említem, hogy a "Társjáték" minimális módosítással párterápiás módszerként is használható, de ez már nem témája a jelen oldalnak.

Az elemzés során a lapok megmutatják, hogy az adott párkapcsolat biztos alapokon nyugszik e, vagy jelen vannak e benne nyílt és/vagy elfojtott konfliktusok is.

A kártyák megmutatják azt is, hogy a párok közül ki milyen módon (szinten) kötődik a másikhoz - barátság, szeretet, vagy szerelem.

 De mutatják a ki nem mondott gondolatokat, problémákat is, melyekkel nem kívánnak szembesülni, ezért inkább elfojtják (a tudatalattiba küldik).

Ám a problémák attól, hogy nem akarnak velük foglalkozni még jelen vannak, és tudattalanul (elfojtva) "dolgoznak" így a párok előbb - utóbb elhidegülnek egymástól.

Ne feledjék, hogy a jól működő párkapcsolat titka, az őszinteség, a kommunikáció és a közös érdeklődési kör!

Bejelentkezés - Tel: 06-20-942-7238 - E mail

Számmisztika - Párkapcsolat elemzés a születési számok alapján:

A születési számokkal történő elemzésnél - önnek és kedvesének a számaival - születési és névszámok - dolgozunk.

Minden szám, más és más energiával rendelkezik, azaz más és más emberi tulajdonságokat takarnak.

Mivel minden szám, más és más energiával rendelkezik, ezért más és más a hatása és az egymásra gyakorolt hatásuk is.

Míg egyes számok pozitívan, addig más számok negatívan, vagy semlegesen hatnak egymásra, ahogy ezt a tulajdonságaink (jellem, stílus, temperamentum.., stb.) is teszik.

 Ezért, az adott számok jelképezte emberrel való kapcsolatot is - pozitív, semleges, diszharmonikus, vagy kritikus erők jellemzik.

A születési számok erőinek hatása a párkapcsolatban:

Pozitív hatás: boldog, harmonikus kapcsolat, ahol a felek jól kiegészítik egymást.
Semleges hatás: unalmas, a partnerek egymásra gyakorolt hatása csekély, így a kapcsolat egykönnyen unalomba fullad.

Diszharmonikus hatás: az élet egyes területein hiányzik az egyetértés, pl. pénzügyek, háztartásvezetés,..stb., így gyakoriak lehetnek a nézeteltérések és a veszekedések.

Diszharmonikus hatás esetén, ha a partnerek erősen kötődnek egymáshoz, sok alkalmazkodással és bölcs belátással, kialakítható a minimális súrlódással járó párkapcsolat.

Kritikus hatás: ezt a kapcsolatot sok ellentétes, egy másra negatívan ható erő jellemzi, a felek olyan ellentétes életstílusú személyek, akik nem hajlandóak, illetve képtelenek egymáshoz alkalmazkodni, mert mindegyikük megvan győződve a saját igazáról és arról, hogy a dolgok csak is úgy jók ahogy azt ő látja, gondolja és teszi, így a kapcsolatban állandó, akár késhegyig menő viták és veszekedések lesznek!

A kritikus erők jellemezte kapcsolatot mindenképpen el kell kerülni, mert az könnyen tragédiába is torkollhat!

Bejelentkezés - Tel: 06-20-942-7238 - E mail

 

 Elérhetőség:

1181 Budapest, Havanna u.

 

Bejelentkezés: +36-20-942-7238

A Hórusz Jósda Budapesten működik!

 << tovább >>