Nyitólap :::  Hórusz története::::  Bemutatkozás  ::  Az ezoterika alapfogalmai  ::  Akasha krónika  ::  Kártyajóslás  ::  Sorselemzés  ::  Párkapcsolat elemzés  ::  Szeretetösztön és szexualitás  ::  Karma

Szerelmi kötésről  ::  A boldogsághormon hatása  ::   Lelki tanácso ::  Lelkünk titkai  ::  Átok és rontáslevétel  ::  Szellemlények  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  A jin - jang elmélet  ::  Elérhetőség

Hórusz Jósda

Az ártó és a megszálló szellemek

Megszállottság az, amikor egy földi (fizikai) testben élő ember *energetikai testének (*továbbiakban finomtest - azaz étertest, asztráltest, mentáltest) különböző szintjeibe behatol egy idegen, fizikai testtel nem rendelkező entitás, azaz szellemlény, vagy démon.

Előszó:

Mindenek előtt jó tudni, hogy nem minden körülöttünk lévő szellem "rossz szándékú" ártó, vagy ártani akaró . Ugyanis léteznek olyan szellemek is, akik segíteni szeretnének, vagy csak látogatóba jönnek. Így nem káros, ha elhunyt szeretteik szellemének jelenlétét érezik, főleg, ha ez közvetlenül a haláluk után, vagy időnként történik. Ők időnként csinálhatnak hallható - észlelhető dolgokat, azért hogy elárulják magukat és így tudassák velünk, hogy itt vannak. (pl. egy az elhunythoz köthető tárgy többször is helyet cserél, vagy egy bizonyos, rá jellemző illatot lehet érezni - ez lehet az elhunyt kedvenc parfümjének, vagy arcszeszének illata, stb.) Ezek a szellemek csupán látogatóba jönnek a szellemvilágból, hogy segítsék, vigasztalják az itt maradt szeretteiket ők nem földhöz kötöttek. Csak azok a szellemek okoznak problémákat, melyeknek tudatosan, vagy tudattalanul de, nem sikerült a túlvilágra való átmenet.

Az ártó és megszálló szellemek (entitások) fajtái:

I. a csatlakozó szellemek:

Ide azok tartoznak, akik elhunyt földi emberek szellemei, azaz már nem rendelkeznek fizikai testtel, de nem képesek elhagyni a föld szféráját, és a köztes létbe távozni. Ennek több oka is lehet: a gyászoló hozzátartozók túlzott, szinte kényszeres ragaszkodása az elhunyt személyhez, és/vagy annak tárgyaihoz. Vagy a szellemet, bizonyos elintézetlen dolgok (pl. segíteni akar a családjának, vigyázni akar a gyermekére) és vagy/birtoklási vágy (pl. a vagyonához való ragaszkodás) tartják itt a földi dimenzióban. De az itt rekedés oka lehet egyszerű zavarodottság is, amikor is a szellem nem vesz róla tudomást, hogy ő már meghalt és fizikai értelemben nem létezik.

Mivel ebben a földi dimenzióban, fizikai test nélkül nem lehet energiát felvenni, az entitás (a szükséges energia nem azonos a táplálékból nyert energiával) csatlakozik egy élő, fizikai testtel rendelkező személyhez - ez az eset még nem megszállás, csupán csak energia felvétel céljából történő csatlakozás. Ez esetben a szellem nem rossz szándékkal követi el a csatlakozást, hanem azért, hogy a fennmaradáshoz szükséges "univerzális" energiát, feltudja venni. Ezek az szellemek, un. vándorló szellemek is lehetnek, amikor is, személyről - személyre vándorolnak, és így szerzik meg a földi léthez szükséges energiát.

Erre a "vándorlásra" azért van szüksége a szellemnek, mert így bármikor elegendő energiára tud szert tenni, akkor is, ha az, akihez eredetileg csatlakozott, netán beteg, vagy az energia elszívás miatt már teljesen kimerült. Az ilyen csatlakozás ugyan kevésbé káros mint a megszállás, de ez is veszélyes. Ugyanis lehet (lesz!) olyan "erőtlen, gyenge" személy, aki egy "vándorló szellem" tevékenysége következtében teljesen kimerül, mert az elszívja a csekély energiáját. Ha ez megtörténik, akkor már a *rossz szándékú szellemek (*ők gyakran veszik irányításuk alá az itt rekedt "gyengébb" szellemeket) könnyedén bejutnak a finomtestbe és az uralmuk alá hajtják az egyént!

II. a földhöz kötött szellemek:

Az az eset amikor maga az elhunyt személy, akarata ellenére sem képes eltávozni a fizikai világból. Ennek az okát, mindig az illető által leélt életben kell keresni. A túlzottan materiális gondolkodás, az anyagközpontú életszemlélet, és a szellemi - lelki késztetések teljes hiánya vezet ide. Ilyenkor a halál után erős, feldolgozatlan vágyak és érzések maradnak az asztráltestben. A kiéletlen vágyak és érzések, a fizikai test halálával végtelenül felerősödnek, és szó szerint kényszerítik az itt maradt szellemet ezek kiélésre. Ezért az entitásnak keresnie kell egy személyt, azaz egy testet, ahol  kiélheti kínzó vágyait. A megszállás után a megszállott kellemetlenül érzi magát, és különböző (főleg pszichoszomatikus) betegségek, de akár nem-váltás (bi,- vagy homoszexualitás és transzvesztitizmus) is felléphet nála. Előfordulhat, hogy a megszállásnak pozitív eredménye is lesz, ez azt jelenti, hogy a megszállt személy "örökli", a szellem képességét - képességeit, és így valamely dologban, hirtelen sikeres lesz mint pl. Van Gogh, a festésben vagy kiváló nyelvérzéke, stb. lesz.

III.  asztrállények - és elementálok:

Az asztrálsíkon élnek azok az alacsonyrendű szellemlények, akiknek nincs megengedve a megtestesülés. Ők rettenetesen vágynak a megnyilvánulásra, így amint lehetőségükadódik arra csatlakoznak valakinek az asztráltestéhez. Sokszor előszeretettel tűntetik fel magukat segítőnek, először segítenek is, de később már igyekeznek önállósulni. Amint ez sikerült nekik, összezavarják a megszállott gondolatait, tetteit és előfordul, hogy bizonyos céljait is meghiúsítják, ilyenkor ők roppantul elégedettek önmagukkal. Továbbá vannak az elementálok, bizonyos típusai, ők arra hívatottak, hogy befolyásolják a kiválasztott személy tetteit. Ők mindezt valakinek - a létrehozójuknak - a parancsára teszik.  Az asztrállények jelenléte kevésbé szembetűnő mint a "hagyományos megszállóké", az ő jenlétük állandó, látszólag ok nélküli fáradtságban, továbbá abban nyilvánul meg, hogy a megszállott időnként nem érti saját tetteit és viselkedését - pl. hirtelen ötletből történő vásárlás, vagy a nem megfelelő helyen történő érzelmi kirohanás - hiszti.

IV. megszállók és démonok:

Ezek a súlyos esetek, ahol már a szellem (az entitás) a megszállott személyt - a megszállás fokától függően - irányítása alá vonja, és idegen gondolatokat, érzéseket közvetít felé. Ilyenkor már a szellem bejutott a finomtestbe (testekbe) és ő uralja a személyt. Súlyos esetben káros tettek és szenvedélyek véghezvitelére - pl. lopás, rablás, kábítószer élvezet, vagy akár gyilkosság is - kényszeríti azt.  Ezek a szellemek nem csak elhunyt, földi életükben is gonosz emberek lelkei lehetnek, hanem démonok (eleve gonosz, az ördöghöz tartozó lények, ők a bukott angyalok) is. Amennyiben a személyt démon szállta meg, hazánkban, illetve az európai kultúrák nagy részében, leginkább az ördögűzés - azaz exorcizmus - segíthet, melyet a katolikus egyház avatott, és e téren magasan képzett papjai végeznek! (Vannak népek és kultúrák, ahol egyes emberek és/vagy a törzsi varázslók és sámánok - sikeresen művelik a démonűzést -  pl. az indiánok)

Szellemekről és azok osztályairól (fajtáiról) bővebben itt olvashat ›› Szellemlények osztályai

A megszállottság 10 leggyakoribb tünete:

1,  Alacsony energiaszint

2,  Jellemváltozás és/vagy gyakori hangulatváltozások

3,  Belső hangok beszélnek

4,  Drogfogyasztás, beleértve az alkoholt is

5,  Lobbanékonyság, impulzív viselkedés

6,  Memória zavarok

7,  Csökkent koncentrációs képesség

8,  Hirtelen fellépő szorongás vagy depresszió

9,  Hirtelen, minden nyilvánvaló ok nélkül fellépő testi problémák

10,  Jelen leírás olvasásakor fellépő érzelmi és/vagy testi reakciók

A megszállás ideális alanya lehet az a személy, kinek életerői gyengék, tele van lelki problémákkal és életmódjával is rombolja önmagát!

Mikor jöhet létre a megszállottság?

1,  Idegen szellem behívásával (pl. hozzáértő nélkül végzett szellemidézés és/vagy szelleműzés)
2,  Nem megfelelő társaságban, (pl. kocsma, szenvedélybetegek, sátánisták) hasonló - hasonlót vonz elv alapján

3,  Negatív gondolatok, bánat, féltékenység, depresszió, gyűlölet stb.. esetén
4,  Saját viselkedésünk bevonzza az idegen szellemet, vagy szellemeke (pl. álmodozás, mi lenne ha valaki, vagy valami más lennék)
5,  Félelmeink által

Tudta ön?

A „bolondokháza” tele van megszállt emberekkel, akik megfelelő kezeléssel (szelleműzés) gyógyíthatók lennének.

A homoszexualitást és a transzertitizmust, nagyon sok esetben egy ellenkező nemű megszálló entitás okozza.

Ami az ártó szellemek jelenlétére utal:

Ha a lakásban (vagy az adott helyen), furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségek vannak, pl: fizikai beavatkozás nélkül tárgyak tűnnek el, vagy cserélnek helyet, és/vagy éjszaka lépteket hall, a kutya nyugtalan, az ön számára láthatatlan dolgot ugat, vagy ok nélkül nyüszít. Önnek váratlanul indokolatlan rossz érzése támad, hirtelen megmagyarázhatatlan fáradtság, szorongás, vagy hideg borzongás tör önre. Folyton elromlik valami, balszerencse üldözni a lakókat, és/vagy egymással ok nélkül ingerültek. Az egymással addig jól ellevő házi állatok állandóan egymást marják.

Megszabadítás:

A szellem, vagy a szellemek elküldése után, már aznap jobb a közérzet és bizonyos betegségek rövid idő alatt elmúlnak.

A szellem elküldése után sokkal kellemesebb a közérzet, jobb az erőnlét, javul a hangulat, a teljesítmény és az egészség.
A megszabadítás, a megszállott számára teljesen fájdalommentes, egy terápiás beszélgetéshez hasonló eljárás.

Akit megszabadítottak a megszálló szellemtől, megkönnyebbül és úgy érzi mintha újjászületett volna!Elérhetőség:1181 Budapest, Havanna u.

Bejelentkezés: +36-20-344-17422, e-mail

Budapest 2012. 05. 15.

Az oldalt írta és készítette: Sámuel jós

Az oldal témájával kapcsolatos irodalom: Dr. Edith Fiore - Nyugtalan Holtak - Hányan vagy?

vissza az előző lapra

<< tovább >>