Nyitólap  ::  Hórusz története  ::  Bemutatkozás  ::  Kártyajóslás  ::  Sorselemzés  ::  A Numerológia alapjai  ::  Asztronumerológia  ::  Számmisztika tanfolyam  ::  Kapcsolat elemzés  ::  Árjegyzék ::  Gyógyítás

Szerelmi kötésről  ::  Lelki tanácsok  ::  A karma törvénye  ::  Átokról és rontásról  ::  Szellemlények elküldése  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai  ::  Elérhetőség  ::  Karma

Hórusz Jósda
 

Sorselemzés Asztronumerológiával

 

Sorskerék, pentagrammal

Gondolatébresztő

"Elmúlni ily pillangó lét után!
Eltűnni és nem tudni, hogy hova?
Megsemmisülni, mindörökre tán;
Nem látni többé a napot soha!

Ember, mulandó, koldus vagy király,
Emeld föl és hordd magasan fejed!
Hős vagy, fenséges, mind, ki a halál
Gondolatát agyadban viseled!"

(Vajda János)

Amit az Asztronumerológiai  elemzés adhat Önnek:

Megismerheti beállítottságát és megtudhatja, hogy az erői, merre és hova törekednek.

 Megtudhatja azt is, hogy mik azok a célok, melyeket ön igazán elszeretne érni.

Azaz megismerheti önmagát és eldöntheti, hogy kíván e változni - változtatni.

Megtudhatja azt is, hogy ön miként viszonyul az érzelmekhez és a párkapcsolathoz.

Megismerheti betegséghajlamait, így megtudhatja, hogy miként kerülheti el azokat.

Illetve azt is, hogy melyek lesznek az életének azon évei, mikor fokozottan kell vigyáznia az egészségére.

De megtudhatja azt is, hogy egyes életéveit (személyes éveit) mely erők uralják.

Megtudhatja azt is, hogy ön mire született - vagyis, milyen sorsfeladatot hozott magával.

Sorselemzés minta megtekintéséhez kattintson ide

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

Sorselemzés megrendelése

Sorselemzés - Asztronumerológiával:

Az Asztronumerológia egy 6 tengelyes váz, melynek részei az alábbiak:

1-4-7 vízszintes tengely: ez a szellemi tengely és a szellemi beállítottságot, az életmódváltozást, illetve az otthonváltozást mutatja.

2-5-8 vízszintes tengely: az anyagi tengely mutatja az anyagi sikert (5-ös szám) és az anyagi veszteséget (2-es szám), illetve az örökséget (8-as szám).

3-6-9 vízszintes tengely: ez az érzelemi tengely, ez mutatja a gyermekek születésének lehetőségeit, illetve azoknak a számát, de mutatja a múlt vagy a jövőbeli abortuszt is. 

1-2-3 függőleges tengely: ez mutatja a múltat (a család helyzetét) és a testvérek számát, illetve azok születésének múlt és jövőbeli lehetőségeit.

4-5-6 függőleges tengely: ez a jelenlegi életvitelt és a hivatások (pályák) és a munkahelyek számát mutatja.

7-8-9 függőleges tengely: ez a jövőt és a szerelmek-, illetve nagy szerelmek és a házasságok számát mutatja.

A tengelyeken található számok mellett, pl. 1-2-3 vagy 1-4-7, stb. x jeleket használunk, melyeknek a számát a születési adatok számai és a *névszámok adják meg.

*(névszámok - nevünk betűi számokat képviselnek, a számok pedig erőket, azaz bolygókat képviselnek)

A fentebb említett x-ek  száma megmutatja az elemzett személynek a területhez való viszonyulását, a testvéreinek-, a munkahelyeinek, a szerelmeinek és a házasságainak a számát is, stb.

A kevés jellel, vagy a jelhiánnyal rendelkező területek az életútnak az adott területén (területein) fellépő nehézségeket mutatják.

A sok (3, 4 vagy több) jelet tartalmazó számok, pedig arra utalnak, hogy élete folyamán az illető számára az adott terület (területek) lesznek a legfontosabbak.

A tengelyeket és a jelek számát kielemezve, majd pedig %-ban meghatározva megadom (leírom), hogy az illető materiális, spirituális, vagy érzelmi beállítottságú személy e.

A %-ok arányából kiderül, hogy az adott személy az élete folyamán merre tendál, anyagiak, érzelmek, spiritualitás (tanulás, művelődés, ezoterika, vallás, okkult tudományok) sport, vagy család.

A %-ban feltüntetett adatok arra is alkalmasak, hogy megtudjuk két ember egymáshoz való e (a harmonikus együttélés sajnos nem a szerelemen /érzéseken/ múlik!).

Ugyanis egy túlnyomóan materiális beállítottságú személy, nem megfelelő társ egy érzelmi, vagy spirituális beállítottságú személy számára, mert egy ilyen kapcsolatban állandóak lesznek a veszekedések.

Visszatérve a jelhiányos területekre, az un. keresztekben (táblázatokban) látható ez, azt, illetve annak kereszteződését is figyelembe véve már tudható, hogy az elemzett személy élete mely területén - területein fog találkozni a legtöbb nehézséggel.

Végül a kereszteket, valamint az illető adatait (név és születési számok) kielemezve megkapom az elemzett személy betegséghajlamait, illetve az életének a kritikus, nagyon kritikus és kevésbé kritikus éveit.

Ezeket leírva jelezem, hogy az elemzett személynek mely életéveiben kell fokozatosabban ügyelnie az egészségére, illetve azt is megírom, hogy az adott korban (pl. a jelenlegi és a következő személyes éve) mely erők uralják az életét.

Ez az un. alap elemzés, amely kérés esetén kibővíthető pl. a hozott életfeladattal, és az Életfával, amely megmutatja, hogy a jelenben és életének bizonyos szakaszaiban milyen életúton tanácsos járnia.

Továbbá azzal is, hogy bizonyos betegségek elkerüléséhez mit kell tennie, hogyan kell önnek élnie.

Párkapcsolati kérdésben is segít az Asztronumerológia, harmonizál e kettőjük személyisége, illetve harmonizálnak e kettőjük erői?

 Minden szám egy - egy erőt képvisel, és egyes számok semlegesen, vagy segítően, más számok pedig kritikusan ezek akár késhegyig menő veszekedéseket is generálhatnak! - hatan egymásra!

Megrendelem

Minta elemzés megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

Az Asztronumerológia és a Numerológia

Az Asztronumerológia a Numerológiához (klasszikus számmisztikához) viszonyítva egy kevésbé ismert módszer, ami nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne, csak más.

Az Asztronumerológia és a Numerológia (klasszikus számmisztika) hasonló, de más és más módszer, ám még az alapelemzésnél is együtt használjuk őket.

Közös bennük, hogy mindkét módszer az egyén név és születési számaival dolgozik, viszont az Asztronumerológia előnye az, hogy az egyén irányultságát is megmutatja, pl. az érzelmek, vagy az anyagiak azok, amik igazán fontosak neki,

De megmutatja pl. a gyermekek számát és azt is, hogy jelenlegi irányultsága mellett hol fog a legtöbb nehézséggel szembesülni, pl. egy harmonikus párkapcsolat kialakításánál, mert nem visz elég érzelmet a kapcsolataiba.

Vagy az anyagiak megszerzésénél, mert az ami a legkevésbé érdekli, de megmutatja a betegséghajlamokat is, vagyis ez nemcsak önismeretet ad, hanem segít az ön- és a személyiségfejlesztésben is.

Igény esetén van lehetőség egy mindent átfogó bővített sorselemzés készítésére is, ebben több módszert is ötvözök, mert alapesetben sem a klasszikus Numerológia, sem az Asztronumerológia nem fed le mindent.

A mindent átfogó elemzéshez Asztonumerológiát, Numerológiát és a Vízöntőkor számmisztikáját (ötvözöm) használom, ezek együtt adnak egy mindent átfogó "képet" az egyén sorsáról.

Az Asztronumerológia, a Vízöntőkor számmisztikája és a Numerológia külön - külön is egy bár elég átfogó, de nem teljes képet ad az egyénről, és annak sorsáról.

Rendeljen Sorselemzést Ön is!

A sorselemzésből megtudhatja, hogy mit üzen önnek a múlt, a jelen és mit hozhat a jövő,
Ha nem tetszik a sorsa, (
sors = karma = út ~ életfeladat) ha nem tetszik, hogy mit mutat a jövő, változtathat a sorsán, hogy az úgy alakuljon, ahogy ön szeretné!

Ha szeretné megismerni önmagát, szeretné tudni az útját és azt is, hogy milyen munkát kellene végeznie, akkor a bővített sorselemzés segít, megértést, megkönnyebbülést, elfogadást és lelki békét hozhat Önnek, mert megérti, hogy szinte bármin tud változtatni.

Ugyanis a lehetőségek kulcsa az ön kezében van, így ha Ön változik, az élete is megváltozik, mert egyszerűen így működik a sorsunk!

Tehát a sorselemzés által megismerheti önmagát és az erősségeit, így sikeresebb lehet.

Megtudhatja az útját, és a mire valóságát, de megtudhatja, azt is, hogy az életében mikor és minek van/lesz itt az ideje, továbbá megismerheti az életének a jelentős és a sorsfordító éveit is, így Ön felkészülhet a jövőre.

Csak Önön múlik az, hogy az erősségeire épít, vagy a gyengeségeit rejtegeti.
A
sorselemzés egy út a sikeresebb és boldogabb élethez, induljon el rajta ön is!

 Megrendelem

Sorselemzés minta megtekintéséhez kattintson ide!

Az elemzés megtekintéséhez Adobe Reader szükséges, melyet ide kattintva díjmentesen letölthet!

A Hórusz Jósda Budapesten működik, a sorselemzés csak írásban rendelhető meg!

Megosztás

Elérhetőség:1181 Budapest, Havanna u.

Bejelentkezés: +36-20-942-7238

E mail: szammisztika@horusz-josda.hu

     << tovább >>