Nyitólap : : Üdvözlet : : Hórusz története : : Bemutatkozás : : Az ezoterika alapfogalmai : : Akasha krónika : : Kártyajóslás : : Sorselemzés : : Párkapcsolat elemzés : : Szerelmi kötésröl Számmisztika : :Lelki tanácsok : : Lelkünk titkai : : Karma : : Átok és rontáslevétel : : Szellemlények : : Megszálló szellemek : : Szellemlények osztályai : : Árjegyzék : : Elérhetöség

Feliratkozás hírlevélre

Átok és Rontás levétel

Átok és Rontás, érzékelése, levétele - akár távolról is, hogy ön elkerülje a veszteségeket

Az oldal tartalma:

- amit jó tudni az átokról és a rontásról

- mi az ami lehetövé teszi az átkot és a rontást

- mikor kell átokra és rontásra gyanakodni

- mi az Átok, mi a Rontás

- az átok néhány fajtája

- átok és rontás vizsgálat

- átok és rontás levétel

- mikor vehetö le az átok és a rontás

- átok és rontás levétel

- Átkozott történetek

 

Amit jó tudni az átokról és a rontásról

Ami lehetövé teszi az átkot és a rontást:

Az átkot és a rontást egy ösi törvény teszi lehetövé, mely nem más mint az, hogy a kívánság - (legyen az jó, vagy rossz) ha megfelelö erövel sugározzák ki - megvalósul.
Átkot és rontást küldeni szinte minden ember képes, és ezt leginkább rosszindulatból, féltékenységböl és irigységböl fakadó ártó szándékkal teszik.

Átkot és rontást nem csak emberre, hanem szinte bármire - állatra, tárgyra, házra, autóra, könyvre ... és még hosszasan sorolhatnám, hogy mire - lehet tenni.

Az alól, hogy megátkozzák, vagy rontást tegyenek rá szinte senki és semmi sem kivétel.

 De, az átkot és a rontást levenni csak beavatott, magas spirituális rezgéssel rendelkezö szakember tudja!

Mikor kell átokra vagy rontásra gyanakodni?

Akkor, kell átokra és rontásra gyanakodni, ha az Ön útját és az az életét sorozatos balszerencse és veszteség kíséri.

 Pl. sorozatos balszerencse, szünni nem akaró veszteségek, vállalkozás csödje, az autó állandó hibája, társtalanság, ismeretlen eredetü betegség, stb.

Átok és Rontás:
Amennyiben a negatív események korábban - a családjában kezdödtek, majd átterjednek Önre, és legszükebb környezetére is, akkor öröklödö átokkal van dolgunk.
Ha a balszerencse és a sikertelenség, máról - holnapra, vagy behatárolható ideje jelent meg az életében - akkor "csak" rontással, vagy enyhébb átokkal van dolgunk.

Mi a különbség az Átok és a Rontás közt?

Az Átok:

Az átok egy erös negatív hatású az Akashában rögzült rosszkívánság, mely adott személyhez, állathoz, vagy dologhoz kötödik, ez elöl nincs menekvés, követi mindenhova.

 Az átok arra is hat, aki a megátkozott állattal, tárggyal, házzal, autóval, könyvvel, stb. tulajdonosi, használói-, személy esetén pedig érzelmi (párkapcsolat) kapcsolatba kerül.

A Rontás:

Rontás - az átoknál gyengébb hatású, földi síkon rögzült rosszkívánság - rosszakarat:

Ez "csupán" egy erös, negatív energiából álló felhöszerü képzödmény, mely a személy koronacsakrája (feje) felett lebeg és egyedül csak rá van hatással!

Az átok néhány fajtája:

Vér átok: hatása szülöröl, gyermekre száll, az adott család minden tagjánál, generációkon keresztül (míg le nem veszik) öröklödik (itthon már kevesen ismerik a módját)

Hetedíziglen szóló személyes átok: konkrét személyre teszik, mely rá és a leszármazottaira fejti ki hatását hét generáción keresztül (itthon ma már ritkán alkalmazzák)

Hetedíziglen szóló családi átok: ez az adott személy családjának minden leszármazottjára (pl. a gyerekek gyermekeire) fejti ki hatását hét generáción keresztül.

A vérátoktól itthon nem igazán kell tartani (csak érdekességként említettem) mert csak beavatott személyek és egyes népcsoportokban (pl. cigányok) az öregek tudják elvégezni.

Az átok és a rontás napjainkban:

Az átkot és a rontást napjainkban, általában úgy rakják, hogy az élet meghatározott területén fejtse ki hatását - pl. legyen beteg, törjön el a lába, vagy ne legyen pénze.

Mint már írtam, a valóban komoly, akár generációkon át ható átkokhoz itthon, ma már kevesen értenek, kevés "okkultistának" van meg az ehhez szükséges képessége.

Mindezek ellenére, még ma is - ahogy évszázadok során családok - házasságok hullnak szét, ifjú és felnött emberek, valamint gyerekek betegednek meg, vállalkozások mennek tönkre a rosszindulattal, gonoszsággal telten kiejtett szavak miatt és vélhetön mindez még addig fog tartani, míg az emberiség él és létezik.

Tény az, hogy az átok és a rontás bárkin fog, de van akin könnyebben, és van akin nehezebben, az, hogy valaki hiszi, hogy személyét nem lehet megátkozni, sajnos nem segít.

Ha az Ön életében is gyakran adódnak sikertelenségek, visszatérö veszteségek, nem gyógyuló betegség(ek), társtalanság, házasság, kapcsolat ok nélküli felbomlása,

családon belüli széthúzás, stb... és még hosszan sorolhatnám a dolgokat, okkal gyanakodhat arra, hogy átkot vagy rontást tettek önre!

Ilyenkor egyszerübb jelentkezni egy kisebb összegbe kerülö átok és rontásvizsgálatra, mint megvárni a következö veszteséget, vagy éveken át rettegni, vajon mi az ami Önnel történik.

Átok és Rontásvizsgálat: 06-20-942-7238 - Sámuel jós

Mikor vehetö le az átok és a rontás?

 Azon személynek akit átok, vagy rontás sújt, a megszabadulásért áldozatot kell hoznia!

Az áldozat egyrészt a mágus, vagy boszorkány honoráriuma, de esetenként szükség lehet egyéb áldozathozatalra is.

Egyéb áldozat: pl. egy eltulajdonított tárgy visszaadása, tett - tettek befejezése, vagy valamely személyesen elvégzendö pozitív hatású - másnak, másoknak segítö önzetlen tett.

Fontos tudni, hogy az átkot és a rontát a boszorkány, vagy a mágus nem veheti le emberségböl és szívességböl!

Mikor nem vehetö le az átok és a rontás?

Ha az átok és a rontás levétele a jellemben nincs kellöképpen megalapozva, az univerzum eröi az átok vagy a rontás levételét nem támogatják.

Tehát hiába sikeres a levétel, ha az adott személy/személyek az átkot, vagy rontást kiváltó tettekkel nem hagynak fel, az átok vagy a rontás afféle karma-ként tér vissza!

Kattintson ide >> Átkozott történetek

Mielött Ön átok vagy rontást "diagnosztizálna" önmagán, vagy szerettein, jó tudni az alábbiakat:

 Régóta fennálló lelki problémák, diszharmonikus állapotok és a karma is okozhatnak az átokhoz és rontáshoz hasonló tüneteket.

Ezért fontos és nem elhanyagolható teendö - hogy Ön tisztán lássa és tudja mi okozza a problémáit - az átok és rontás vizsgálat!

 A vizsgálat megmutatja azt, hogy valóban átok, vagy rontás van e önön, másrészt azt is, hogy ez miként távolítható el.

Ugyanis más és más módon lehet és kell egy örkölödö átkot, vagy egy rontást is eltávolítani.

Ne feledje, az átok és a rontás levételét csak beavatott személy tudja elvégezni, tehát ha ön átkot vagy rontást gyanít magán, keressen bizalommal!

Átok és Rontás levétel

Ha Ön átkot vagy rontást gyanít magán keressen fel, megvizsgálom önt és ha valóban átok, vagy rontás sújtja akkor azt garantáltan leveszem.

 Ha az átok valamely ok miatt az adott pillanatban nem vehetö le, megmondom mit kell tennie, milyen úton kell járnia, hogy a levétel az univerzum eröi támogassák.

 Bízzon bennem, keressen bátran, segítek önnek!

Áraink

 

Feliratkozás hírlevélre

 

Sámuel jós szolgáltatásai:

- Átok és Rontáslevétel

- Kártyajóslás

- Párkapcsolat elemzés

- Sorselemzés

- Számmisztika tanfolyam

- Szellemlények elküldése

A Hórusz Jósda Budapesten működik, de az átkot és rontást távolról is letudom venni önről!

Ha kérdése van, írjon nekem -kattintson ide

Bejelentkezés: +36-20-344-1742

<< tovább >>

Érdekességek Sámueltől:

- Akasha krónika

- Az ártó szellemek

- Ezoterikus alapfogalmak

- Szellemlények osztályai

- Karmáról mindenkinek

- Hórusz története

- Történet szerelmi mágiáról