Nyitólap  ::  Üdvözlet  ::  Hórusz története  ::  Bemutatkozás  ::  Kártyajóslás  ::  Sorselemzés  ::  Számmisztika tanfolyam  ::  Párkapcsolat elemzés  ::  Árjegyzék

Szerelmi kötésről  ::  Lelki tanácsok  ::  A karma törvénye  ::  Átok és rontáslevétel  ::  Szellemlények elküldése  ::  Megszálló szellemek  ::  Szellemlények osztályai

Iratkozzon fel hírlevelemre, így elsőként olvashatja cikkeimet és díjmentesen válaszolok Önnek a lelki élet dolgaival, és a szellemekkel kapcsolatos kérdéseire.

Hórusz Jósda
 

Átok és Rontás levétel

Átok és Rontás, érzékelése, levétele - akár távolról is, hogy ön elkerülje a veszteségeket

Az oldal tartalma:

- amit az átokról és a rontásról tudni kell

- mi az ami lehetővé teszi az átkot és a rontást

- mikor kell átokra és rontásra gyanakodni

- mi az Átok, mi a Rontás

- az átok néhány fajtája

- átok és rontás vizsgálat

- átok és rontás levétel

- mikor vehető le az átok és a rontás

- átok és rontás levétel

- Átkozott történetek

Amit az átokról és a rontásról tudni kell:

Ami lehetővé teszi az átkot és a rontást:

Az átkot és a rontást egy ősi törvény teszi lehetővé, mely nem más mint az, hogy a kívánság - (legyen az jó, vagy rossz) ha megfelelő erővel sugározzák ki - megvalósul.
Átkot és rontást küldeni szinte minden ember képes, és ezt leginkább rosszindulatból, féltékenységből és irigységből fakadó ártó szándékkal teszik.

Átkot és rontást nem csak emberre, hanem szinte bármire - állatra, tárgyra, házra, autóra, könyvre ... és még hosszasan sorolhatnám, hogy mire - lehet tenni.

Az alól, hogy megátkozzák, vagy rontást tegyenek rá szinte senki és semmi sem kivétel.

 De, az átkot és a rontást levenni csak beavatott, magas spirituális rezgéssel rendelkező szakember tudja!

Mikor kell átokra vagy rontásra gyanakodni?

Akkor, kell átokra és rontásra gyanakodni, ha az Ön útját és az az életét sorozatos balszerencse és veszteség kíséri.

 Pl. sorozatos balszerencse, szűnni nem akaró veszteségek, vállalkozás csődje, az autó állandó hibája, társtalanság, ismeretlen eredetű betegség, stb.

Átok és Rontás:
Amennyiben a negatív események korábban - a családjában kezdődtek, majd átterjednek Önre, és legszűkebb környezetére is, akkor öröklöd átokkal van dolgunk.
Ha a balszerencse és a sikertelenség, máról - holnapra, vagy behatárolható ideje jelent meg az életében - akkor "csak" rontással, vagy enyhébb átokkal van dolgunk.

Mi a különbség az Átok és a Rontás közt?

Az Átok:

Az átok egy erős negatív hatású az Akashában rögzült rosszkívánság, mely adott személyhez, állathoz, vagy dologhoz kötődik, ez elöl nincs menekvés, követi mindenhova.

 Az átok arra is hat, aki a megátkozott állattal, tárggyal, házzal, autóval, könyvvel, stb. tulajdonosi, használói, személy esetén pedig családi, érzelmi (párkapcsolat) vagy közeli kapcsolatba kerül.

A Rontás:

Rontás - az átoknál gyengébb hatású, földi síkon rögzült rosszkívánság - rosszakarat:

Ez "csupán" egy erős, negatív energiából álló felhőszerű képződmény, mely a személy koronacsakrája (feje) felett lebeg és egyedül csak rá - leginkább az egészsége terén - van hatással!

Az átok néhány fajtája:

Vér átok: hatása szülőről, gyermekre száll, az adott család minden tagjánál, generációkon keresztül öröklődik (míg le nem veszik) itthon már kevesen ismerik ennek a módját.

Hetedíziglen szóló személyes átok: konkrét személyre teszik, mely rá és a leszármazottaira fejti ki hatását hét generáción keresztül (itthon már alig ismerik ennek a módját, de Erdélyben még ma is reneszánszát éli)

Hetedíziglen szóló családi átok: ez az adott személy családjának minden leszármazottjára (pl. a gyerekek gyermekeire) fejti ki hatását hét generáción keresztül.

Cigány átok: ez egyedül csak az adott személyre és csak az adott téren (pl. egészség, vagy az anyagiak terén) fejti ki hatását, mégis a legveszélyesebb átok, mert ez csak speciális módszerrel vehető le.

A cigányátkot csak nagyon kevesen ismerik és még kevesebben tudják rakni, ehhez ugyanis nagyon jó koncentráló képesség és a természeti népek mágiáinak tudása szükséges, ezt nagyon kevesen tudjuk eltűntetni,

A vérátoktól itthon már nem igazán kell tartani, mert ezt csak a régi idők beavatottai - öreg mágusok, boszorkányok, öreg cigányok - valamint az Erdélyi, Ukrajnai öregek és az ottani öreg cigányok tudják ezt valakire rárakni, ezt jócskán megnehezíti, hogy a megátkozandó személy vérére is szükség van hozzá.

Az átok és a rontás napjainkban:

Az átkot és a rontást napjainkban, általában úgy rakják, hogy az élet meghatározott területén fejtse ki hatását - pl. ne legyen pénze, vagy munkája, legyen beteg, törjön el a keze, és/vagy a lába,.

Mint már írtam is, a valóban komoly, akár generációkon át ható átkokhoz itthon, ma már kevesen értenek, kevés "okkultistának" van meg az ehhez szükséges képessége (a módszer ismerete NEM elég!).

Mindezek ellenére, még ma is - ahogy évszázadok során - családok, házasságok hullnak szét, ifjú és felnőtt emberek, valamint gyerekek betegednek meg, vállalkozások mennek tönkre a rosszindulattal, gonoszsággal telten kimondott szavak miatt, és ez vélhetőn mindaddig fog még tartani, amíg az emberiség él és létezik /"ember - embernek farkasa" :-( /

Tény az, hogy az átok és a rontás bárkin fog, van akin könnyebben, és van akin nehezebben, az, hogy valaki azt hiszi, hogy személyét nem lehet megátkozni, sajnos tévedés és nem segít!

Ha az Ön életében is gyakran adódnak sikertelenségek, visszatérő veszteségek, nem gyógyuló betegség(ek), társtalanság, házasság, kapcsolat ok nélküli felbomlása,

családon belüli széthúzás, stb... és még hosszan sorolhatnám a dolgokat, okkal gyanakodhat arra, hogy átkot vagy rontást tettek Önre!

Ilyenkor egyszerűbb jelentkezni egy átok és rontáslevételre, melyet nálam mindig átok és rontásvizsgálat előz meg, amennyiben nem találok sem átkot, sem rontást, akkor megnézem a kártyákat és elmondom/megírom, mit kell tennie azért, hogy a problémái megszűnjenek. Mindez csupán egy jóslás árába kerül, és jobb ezt elvégeztetni, mint megvárni a következő rosszat, vagy éveken át rettegni, vajon mikor éri Önt újabb veszteség.

Átok és Rontáslevétel

Mikor vehető le az átok és a rontás?

 Azon személynek akit átok, vagy rontás sújt, a megszabadulásért áldozatot kell hoznia!

Az áldozat egyrészt a mágus, vagy boszorkány honoráriuma, de esetenként szükség lehet egyéb áldozathozatalra is.

Egyéb áldozat: pl. eltulajdonított tárgy visszaadása, tett - tettek befejezése, vagy valamely személyesen elvégzendő pozitív hatású - másnak, másoknak segítő önzetlen tett.

Fontos tudni, hogy az átkot és a rontást a boszorkány, vagy a mágus nem veheti le emberségből és szívességből!

Mikor nem vehető le az átok és a rontás?

Ha az átok és a rontás levétele a jellemben nincs kellőképpen megalapozva, az univerzum erői az átok vagy a rontás levételét nem támogatják.

Hiába lesz sikeres a levétel, ha az adott személy/személyek az átkot, vagy rontást kiváltó tettekkel nem hagynak fel, az átok vagy a rontás afféle karma-ként tér vissza!

Kattintson ide >> Átkozott történetek

Mielőtt Ön átok vagy rontást "diagnosztizálna" önmagán, vagy szerettein, jó tudni az alábbiakat:

 Régóta fennálló lelki problémák, diszharmonikus állapotok és a karma is okozhatnak az átokhoz és rontáshoz hasonló tüneteket.

Ezért fontos és nem elhanyagolható teendő - hogy Ön tisztán lássa és tudja mi okozza a problémáit - az átok és rontás vizsgálat!

 A vizsgálat megmutatja azt, hogy valóban átok, vagy rontás van e önön, másrészt azt is, hogy ez miként távolítható el.

Ugyanis más és más módon lehet és kell egy öröklött átkot, vagy egy rontást is eltávolítani.

Ne feledje, az átok és a rontás levételét csak beavatott személy tudja hatékonyan elvégezni, tehát ha Ön átkot vagy rontást gyanít magán, keressen bizalommal!

Átok és Rontás levétel

Ha Ön átkot vagy rontást gyanít magán keressen fel, megvizsgálom és ha valóban átok, vagy rontás sújtja és ha kéri, akkor azt garantáltan leveszem.

 Ha az átok valamely ok miatt az adott pillanatban nem vehető le, megmondom mit kell tennie, milyen úton kell járnia, hogy a levétel az univerzum erői támogassák.

 Bízzon bennem, hívjon és jöjjön bátran, segítek Önnek!

Megosztás

 Elérhetőségek:

1181 Budapest, Havanna u. 54.

Bejelentkezés: +36-20-344-1742

 

A Hórusz Jósda Budapesten működik, de az átkot és rontást távolról is le tudom venni Önről.

Az átok és rontás vizsgálat, illetve a levétel NEM ingyenes, kérje ajánlatomat!

Bejelentkezés

<< tovább >>